OMA’S MIDDEL TEGEN HAARUITVAL

uientip

Ik geef toe ….. het middel is zeer onwelriekend en bijna erger dan de kwaal , maar als je het er voor over hebt kun je net zo’n volle bos haar krijgen als Oma Frankrijk .
De eerlijkheid gebied me te zeggen dat dit middel niet helpt bij ziektes als aangeboren kaalheid … maar wel bij mij toen ik na een kuur van anderhalf jaar tegen Ostheoporose driekwart van mijn volle bos was kwijtgeraakt…
Binnen enkele maanden waren mijn haren weer even glanzend , vol en gezond als vroeger .
Deze geweldige tip heb ik ook van mami Leatitia , de moeder van mijn vriendin .
Zij bracht deze wijsheid mee van Martinique en had tot ze twee maanden voor haar honderdste verjaardag stierf een prachtige haardos .

Je maakt een mengsel van geraspte of geplette Uien , Alcohol … dat kan Eau de Cologne zijn maar op Martinique was dat Rum , en Olijfolie .
Hiermee masseer je twee a drie keer per week je hoofd goed in , dan doe je er een plastic zak om [ die had Mami Laetitia niet ] en daarover knoop je een shawl….
Zo zou je naar bed moeten gaan , ik geef er echter de voorkeur aan om de kuur eind van de middag toe te passen zodat het toch nog een uur of 6 in kan trekken en ik met fris gewassen haren naar bed kan .

mislukt kapsel2

Succes verzekerd ..

Comments are closed.

Search
Advertisement
Recente reacties
    Meest recente berichten